Pesto di carciofi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 57 in Hoe dan?! .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfshaasbiefstuk met artisjokken à la barigoule, gekarameliseerde knoflook, Picholine olijven, tomatenmarmelade en een Barigoule-emulsie

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjokken met dipsaus van gerosterde knoflook - artichokes with roasted garlic dip

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Artisjok barigoule met lenteknoflook, peterselie, beukenzwam en serranoham

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjokken tapenade

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek