Hamburger Aalsuppe - Hamburgse palingsoep
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 100 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- basilicum
- bloem
- bonenkruid
- boter
- doperwten
- dragon
- gedroogde peren
- gedroogde pruimen
- ham met bot
- kervel
- laurier
- majoraan
- paling
- peterselie
- prei
- spek
- suiker
- tijm
- ui
- wijnazijn
- witte wijn
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.