Carpe à la Juive - Karper op joodse wijze
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 126 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- amandelschaafsel
- azijn
- bloem
- bouquet garni
- karper
- olijfolie
- peper
- rozijnen
- sjalot
- suiker
- ui
- visbouillon
- zout
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
 
 
