Bourride - Provencaalse vissoep

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 150 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappel-lamspiesjes met safraan-aioli

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Groenekoolstamppot uit Catalonië: Trinxat

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Patatas bravas met rancherosaus en aioli

Een recept uit

Gebakken aardappel met aïoli of andere mayonaise

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër