Causa a la chiclayana - Aardappelpuree met vis en banaan
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 299 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Peruaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- azijn
- banaan
- bloem
- cassavewortel
- ei
- kabeljauw
- maïskolf
- olie
- olijfolie
- rode chilipeper
- schelvis
- sla
- ui
- verse kaas
- zeebaars
- zoete aardappel
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.