Camarones a la criolla - Creoolse garnaIen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 302 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Dominicaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde krab

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Mosselen met venkel, gember en chilipeper

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Maïs met chiliboter en Argentijnse ribeye

delicious. magazine - 2013-10

Schorsenerensoep met mosterd-chiliboter

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11