Beef and Oyster Tartare with horse-radish cream
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 66 in Modernist Cuisine [3] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bavette van waygurund
- citroensap
- hete saus, crystal
- heinz ketchup
- limoensap
- mierikswortel
- oester
- olijfolie
- orleans mosterd
- rijstazijn
- room
- philadelphia
- worcestersaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.