Ling Cod
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 103 in Modernist Cuisine [3] .
- Soort:
- vis
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Waller aus dem Wurzelsud mit Meerretichsauce und Wurzelgemüse - Meerval gegaard in bouillon van wortelgroente en mierikswortelsaus

Rotbarsch und Muscheln in Safran-Curry-Sud / Roodbaars en mosselen met saffraan-kerriesausinfusie

Gebackenes Karpenfilet mit Kümmelkartoffeln, Hopfensprossen, glasierten Rettich und Senfsaat-Remoulade - Gebakken karperfilet met karwijzaad-aardappelen, hopspruiten, geglaceerde rammenas en mosterdzaadremoulade

Eglifilets in der Steinpilzkruste mit Pistazienpesto - Baarsfilet met een mantel van eekhoorntjesbrood en pistachepesto
