Shellfish sausage
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 238 in Modernist Cuisine [3] .
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslook
- cognac
- coquilles
- crème fraîche
- dragon
- ei
- garnaal
- kervel
- kreeft
- natriumcaseinaat
- witte peper
- droge sherry
- steranijs
- transglutaminase (activa®)
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.