Beef Tenderloin with Jus de Roti
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 54 in Modernist Cuisine [4] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- appelzuur
- bruine runderfond
- d-ribose
- fructose
- gelatine
- karamelkleurstof
- koji-aji
- microkristallijn cellulose
- ossenhaas
- rundermerg
- runderniervet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.