*Beef Rib Steak with Shiitake Marmelade, Creamed Watercress & Aged Beef Jus, Potato-puree, Salt gel, Suet Mousseline, Toasted Garlic Chips
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 5 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappelpuree
- blanke vleesfond
- bruine vleesjus
- crème van waterkers
- gelatine
- gedroogde knoflookchips
- vleesjus
- witte ui
- reuzelmousseline
- ribeye
- rozemarijnbloem
- shiitake-marmelade
- tomatenwater
- verse groene peperkorrels
- wilde waterkers
- zoute gel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.