*Autumn Harvest Pork Loin Roast, Chestnut Confit, Prune Coals and pain d' épices
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 17 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- appelmoes
- bacon
- bacon
- banyulglazuur
- bruine varkensfond
- gekruide "as"
- varkenslende
- geglaceerde kastanjes
- kastanjeroom
- kastanjesoesjes
- kruidkoekmelange
- prei
- varkenshuid
- pruimenkool
- zoetzure ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.