*Rack of Lamb with Pickled Garlic, Seaweed tapenade, garlic nougatine, caramelized creme fraiche and Oyster-beignet
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 25 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- crème fraîche
- knoflook
- knoflook
- knoflooknougatine
- lam-knoflookjus
- lamsrack
- oesterbeignet
- rozemarijn
- zeewier tappenade
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.