*Duck Apicius with Hot Quince Gel, Spiced Honey Glass, Braised Turnips with Saffron, Date Puree and Pomegranate and Garum Jus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 121 in Modernist Cuisine [5] .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chocoladeballetjes met bananenchips

Een recept uit Lina Wallentinson - Bakken met bonen

Iraakse arak

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

IJskoude, zoete amandelmelk

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Dadels, gevulde

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker