Salmon Rus: Sous Vide Salmon with Salmon Oil Cream, Smoked Butter, Root Vegetable Jus Salmon Skin Souffle, Carrot and Dill Fricassee and Cryopoached Dill Meringue
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 161 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- cryo-dillemeringue
- dille
- forelkaviaar
- fricassee van wortel en dille
- gerookt zout
- jus van wortelgroente
- koud gerookte boter
- zalm
- zalmhuidsoufflé
- zalmkaviaar
- zalmoliecrème
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.