Malaysian Steamed Snapper: Crispy Snapper Skin with bananaleaf, fermented shrimpsheets, Malaysian Aromatic Oil, Wok-Fried Malaysian Vegetables, Sous Vide Snapper and Green Mango and Cashew Salad
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 167 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- gefermenteerde garnaalvellen
- knapperige snapperhuid met banaanblad
- koriander
- maleisische aromatische olie
- maleisische wokgroenten
- munt
- salade van groene mango en cashewnoten
- rode snapper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.