Crispy Snapper Skin with bananaleaf

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 167 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

In bananenblad gestoomde vis - haw mok

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Vissalade met rijst & zoete-chilivinaigrette

Een recept uit

Koken met een schaar

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Bebotok van garnalen (garnalenmengsel in pisangblad gestoomd)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes