*Watermelon Bulgogi: Watermelon Meat with Watermelon Rind Kimchi, Bulgogi Glaze and Ssamjang Paste
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 285 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- nagerecht
Ingrediënten
- bulgogi glazuur
- kimchi van watermeloenschil
- koreaanse perilla
- kropsla
- ssamjang pasta
- watermeloenvlees
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.