Perzikenijs met chocolade en noten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in Ingrediënten .

Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ritz Fizz

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Peren in karamelsiroop

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Amandelcustard met pruimensaus

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Nectarine-pruimenconfiture (als model voor alle confitures)

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken