Pikante vissoep met zeewolf en schaaldieren
★
★
★
★
★
Een recept van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven.
U vindt dit recept op pagina 247 in Ingrediënten .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- gamba
- knoflook
- mosselen
- olijfolie
- peper
- sliptongfilet
- tabasco
- tomatenpuree
- tongfilet
- ui
- venkel
- visbouillontablet
- wortel
- zeewolf
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.