Kippensoep met asperges en rijst
★
★
★
★
★
Een recept van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven.
U vindt dit recept op pagina 405 in Ingrediënten .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- asperge
- foelie
- kipkarbonade
- kippenbouillontablet
- laurierblad
- peper
- rijst
- soepgroenten
- tijm
- ui
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.