Petjil
★
★
★
★
★
Een recept van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven.
U vindt dit recept op pagina 464 in Ingrediënten .
- Keuken:
- Surinaams
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- citroensap
- ketjap manis
- knoflook
- kousenband
- melk
- pindakaas
- rode spaanse peper
- sambal oelek
- slaolie
- sperziebonen
- spitskool
- surinaamse pindakaas
- taugé
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.