Gebraden lamsbout uit Pauillac - agneau rôti de pauillac

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 172 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

bereiding van briouats

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Luchtige chocoladelaag

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Gemakkelijke friet

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Krokant gefrituurde ansjovis

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels