Vis- en uienragoût - pochouse

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 111 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hollandse bouillabaisse

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Gebakken vis met knoflooksaus - misto di pesce con salsa d´aglio

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Levrek tavasi - Gefrituurde zeebaars

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Koude forel in sinaasappelmarinade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken