Kreeft in Banyuls wijn - civet de langouse au banyuls

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 74 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lofbladen in saus

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Cocktailsaus zonder mayonaise

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Cocktailsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Digestief: Drankje om een dode opnieuw tot leven te wekken

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk