Pot-au-feu van gekookt rundvlees - pot-au-feu miroton

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 158 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pollastra bollita al tartufo nero di norcia, vegetali bolliti e salsa verde - Gepocheerde kip gevuld met zwarte truffel uit Norcia en gekookte groente met groene salsa

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Waterkerssalade - ensaladilla de berros

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Salade van bleekselderij, appel en aardappel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Kruidige aardappelsalade met gerookte vis

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'