Pot-au-feu van gekookt rundvlees - pot-au-feu miroton
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 158 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- aardappeltjes
- bleekselderij
- bospeen
- boter
- bouillon
- bouquet garni
- droog broodkruim
- gekookt rundvlees
- grof zeezout
- knoflook
- krieltjes
- kruidnagel
- laurierblad
- meiknol
- peper
- peperkorrel
- prei
- rodewijnazijn
- runderhalsvlees
- runderharinkje
- runderschenkel
- rundersoepvlees
- selderijhart
- ui
- verse peterselie
- verse tijm
- winterwortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.