Lamsschouder met aardappels - épaule d'agneau à la boulangère

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 170 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sheperd's pie

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Shoulder of Lamb with Hünkârbegendi (Sultan's Delight) & Pilaf - Lamsschouder met puree van gekruide en gegrilde aubergine en pilaf

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Lamb Shoulder Sous Vide

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]