Shoulder of Lamb with Hünkârbegendi (Sultan's Delight) & Pilaf - Lamsschouder met puree van gekruide en gegrilde aubergine en pilaf

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vruchten-LYO in chocolade

Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Lychee and Lime Soda

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Kaas - chilipoeder

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Hazelnut "Cream"

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]