Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 174 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- bouquet garni
- champignon
- citroensap
- crème fraîche
- droge witte wijn
- eierdooier
- kalfsborst
- kalfsschenkel
- kalfsschouder
- kalfsvlees
- kruidnagel
- laurierblad
- nootmuskaat
- peper
- prei
- slagroom
- ui
- verse peterselie
- verse tijm
- water
- wortel
- zilverui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.