Kirsch-soufflé - soufflé au kirsch

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 232 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paksoi, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Eenvoudige bruine saus in plaats van jus

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Saus bij yin-yang rijst

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Traditioneel bereide postelein

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal