Eenvoudige bruine saus in plaats van jus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 76 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paksoi, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Traditioneel bereide postelein

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Demi- glace

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Saus bij yin-yang rijst

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek