Zoet brood - pastis landais

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 235 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
ontbijt / brunch
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaastaart met munt - flaounes kypriotikes

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Calabrische honingkoekjes - mostaccioli calabresi

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Anijskoeken

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Borrelhapje pastis, pastismayonaise met krikante kipfrieten

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken