Met praliné-crème gevulde soezentaart - paris-brest
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 246 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak
Ingrediënten
- amandel
- amandelschaafsel
- bloem
- boter
- citroensap
- eierdooier
- eiwit
- melk
- poedersuiker
- pralinépoeder
- soezendeeg
- suiker
- vanillestokje
- witte basterdsuiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.