Klassieke Franse uiensoep
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 67 in Bouillon .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / rundvlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- bruine runderbouillon
- cognac
- droge witte vermout
- droge witte wijn
- gruyère
- olie
- olijfolie
- stokbrood
- uien
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.