Gevulde mosselen '5 Terre' - cozze ripiene alle cinque terre
★
★
★
★
★
Een recept van J.M. Bellver.
U vindt dit recept op pagina 116 in Wereldkeuken Italie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 59 minuten
Ingrediënten
- broodkruim
- ei
- knoflook
- marjolein
- mortadella
- mossel
- paneermeel
- parmezaanse kaas
- snijbiet
- tijm
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.