Gevulde mosselen '5 Terre' - cozze ripiene alle cinque terre

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 116 in Wereldkeuken Italie .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / worst / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
59 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Goujons van tong met mayonaise met dille

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Scampi fritti

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Arancini gevulde risottoballetjes

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Croquettes de palais de boeuf - Kroketten van verhemelte van rund, M. Cardekki,1822

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek