Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 76 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten
- arachideolie
- djinten
- dunne kokosmelk
- ei
- eiwit
- gedroogde kokos
- gemalen komijn
- gemalen koriander
- ketoembar
- klapper
- knoflook
- maïzena
- melk
- noorse garnalen
- peper
- rode spaanse peper
- sambal trassi
- steurgarnaal
- suiker
- ui
- verse garnalen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.