Steurgarnalen

Steurgarnalen wordt beschouwd als garnaal.

Alternatieve naam: steurgarnaal.

Zoek naar steurgarnalen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met steurgarnalen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste steurgarnalen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient steurgarnalen:

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Vaatje lentesushi

Ingrediënten:
ei, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, kippenbouillon, maïzena, mirin, peultjes, radijs, rijstazijn, rode voedselkleurstof, sake, steurgarnalen, wit sesamzaad, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gevulde krabscharen

Ingrediënten:
dipsauzen bij krabscharen, krabscharen, maïsolie, maïzena, marinade voor krabscharen, sojaolie, steurgarnalen en varkensspek

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met knoflookstengels en garnalen

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, scharrelei, spinazie, steurgarnaal, verse bladpeterselie en knoflook

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Garnaal, artisjok en jamón

Ingrediënten:
artisjok, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, jamón en steurgarnaal

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tortillitas met zeevruchten

Ingrediënten:
citroen, hollandse garnaal, kikkererwtenmeel, olijfolie, sodawater, steurgarnaal, verse bladpeterselie, wit krabvlees en zuiveringszout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Garnalen, spinazie en harissa

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met garnalen en paddenstoelen

Ingrediënten:
ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Garnalen in koriander

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine suiker, knoflook, koriander, limoensap, steurgarnalen en zure room

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Spaghettini met zeebanket

Ingrediënten:
gedroogde pasta, inktvis, jakobsschelpen, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, spaghettini, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeebanket, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tch'ao mienn - Gebakken eiermie

Ingrediënten:
azijn, chinese eiermie, gepelde grote garnalen, krabvlees, reuzel, sesamolie, steurgarnalen, varkensvlees en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Chinese garnalenballetjes

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, frituurolie, garnalen, gember, geroosterde sesamolie, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, rode chilipeper, soja-sesamdip en steurgarnalen

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Ansjovis op toast - pinchos de anchoas

Ingrediënten:
ansjovis in olie, groene paprika, olijfolie, rode paprika, steurgarnaal, toast, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren