Kleine saté's van kip en garnalen - saté ajam dan oedang ketjil
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 229 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- buffet / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje
- Soort:
- barbecue/grill / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- arachideolie
- chinese rijstwijn
- citroengraspoeder
- citroensap
- djahé
- droge sherry
- gemberbolletjes op siroop
- gembersiroop
- gemberwortelpoeder
- groene paprika
- groene spaanse peper
- kerstomaat
- ketjap benteng manis
- kipfilet
- knoflookpoeder
- limoensap
- mager kippenvlees
- noorse garnalen
- olie
- peper
- rode paprika
- rode spaanse peper
- sambal badjak
- serehpoeder
- suiker
- ui
- zilverui
- zoete indonesische sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.