Lams- of schapecurry - goelai kambing
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 26 in Maleisie .
- Keuken:
- Maleisisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / curry / vlees
Ingrediënten
- arachideolie
- citroen
- citroenrasp
- dikke kokosmelk
- dunne kokosmelk
- gedroogde kokos
- gedroogde spaanse pepertjes
- gemberwortel
- kerrie djawa
- klapper
- knoflook
- limoen
- limoenrasp
- lombok rawit
- magere lamslappen
- milde kerrie
- schapenlappen
- tomaat
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.