Wildpastei voor kerst uit Yorkshire - Yorkshire Christmas pie
★
★
★
★
★
Een recept van Regula Ysewijn.
U vindt dit recept op pagina 215 in Brits bakboek .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / wild en gevogelte / pastei / feestdagen
Ingrediënten
- bloem
- borst van haantje
- boter
- ei
- eigeel
- fazantenborst
- gehakt
- gemalen foelie
- gemalen kruidnagel
- gemalen piment
- gerookt spek
- hazenrugfilet
- kippenborst
- kwartelborst
- madeira
- nootmuskaat
- patentbloem
- patrijzenborst
- reuzel
- sherry
- verse peterselie
- verse tijm
- water
- zeezout
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.