Boeuf Bourguignon
★
★
★
★
★
Een recept van Eke Mariën en Jan Groenewold.
U vindt dit recept op pagina 180 in Keukenlab .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees
- Bereidingstijd:
- 210 minuten
Ingrediënten
- baksoda
- bleekselderij
- boter
- champignons
- gerookte spekblokjes
- ghee
- knoflook
- laurier
- olie
- rode wijn
- runderfond
- runderriblappen
- sjalotjes
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- winterwortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.