Garnaalkroketten 2 - Cees Holtkamp, 2010
★
★
★
★
★
Een recept van Johannes van Dam.
U vindt dit recept op pagina 64 in Het krokettenboek .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
Ingrediënten
- bladpeterselie
- bloem
- boter
- cayennepeper
- eidooier
- eiwit
- fijn paneermeel
- gelatine
- grof paneermeel
- hollandse garnalen
- melk
- sjalot
- slagroom
- tabasco
- water
- witte peper
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.