Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 86 in Gevogelte Zo veelzijdig! .
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten
- aardappelen
- balsamicoazijn
- boter
- ganzenbotten
- ganzenfond
- gerookte ganzenborstfilets
- jeneverbessen
- komijnzaadjes
- korianderzaadjes
- kruidnagels
- laurierbladeren
- melk
- nootmuskaat
- olie
- peper
- peperkorrels
- prei
- rode wijn
- room
- rozemarijn
- sausbinder
- selderij
- spitskool
- suiker
- tijm
- tomatenpuree
- tuinkers
- uien
- vlierbessen
- vlierbessensap
- witte wijn
- wortelen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.