Mijn minestrome

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 18 in The naked chef .

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sweet Pea Clusters

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

*Cassoulet Toulousain (Autumn) with Braised Lamb Shoulder, garlic sausage, Sous Vide Duck Confit Pavé, Tarbais beans, Crispy duck tongues and Pyrenees Ham infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Geurgie koude bouillon - brodo freddo aromatico

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bouillon met goudsbloemblaadjes en bieslook

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag