Stevige rundersaus
★
★
★
★
★
Een recept van Najat Kaanache.
U vindt dit recept op pagina 210 in NAJAT .
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- beenmerg
- bieslook
- bladpeterselie
- boter
- citroensap
- dijonmosterd
- dragon
- gemberpoeder
- peper
- runderbouillon
- sherryazijn
- sjalotten
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.