Gestoofd rundvlees met ansjovis - grillade des mariniers
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 130 in Provence .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- augurk
- cognac
- cornichons
- droge witte wijn
- kappertjes
- knoflook
- laurierblad
- marc de provence
- olijfolie
- peper
- provencaalse kruidenazijn
- provençaalse kruiden
- rundervoorschenkel
- witte ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.