Boerenkip en foie gras in gelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 69 in Elzas .

Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cervelaat met pistachenoten

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Balsamicosaus - salsa all' aceto balsamico

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Balsamicosaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gebraden nieuwe aardappelen met knoflook

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud