Gebraden duif en toast met gekonfijte sjalot
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 116 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- arachideolie
- bleekselderij
- boerenbrood
- boter
- eendenvet
- gevogeltefond
- houtduiven
- mosterdblad
- peper
- sherryazijn
- sjalotten
- tomaten
- wortel
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.