Bouchées à la reine - Ragoutpasteitjes
★
★
★
★
★
Een recept van Gérard Goetz.
U vindt dit recept op pagina 185 in Elzas .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / gevogelte / pastei / orgaanvlees
Ingrediënten
- azijn
- bladerdeeg
- bloem
- boter
- champignons
- crème fraîche
- eidooier
- grof zout
- kalfsschouder
- kalfszwezerik
- kip
- kipfilet
- knolselderij
- kruidnagel
- laurier
- lavas
- peper
- peterselie
- prei
- selderijblad
- slagroom
- wortel
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.