De bijbel van de Nederlandse keuken
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Een boek van Janneke Vreugdenhil
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De bijbel van de Nederlandse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek! - Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr’op en dr’an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.